(UH4) Begynderhold + 8 mdr
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Holdet for dig, som går videre fra hvalpehold eller er ny i klubben med en ung eller utrænet hund. Her er også plads til den udfordrende hund. Vi arbejder med øvelser, som styrker båndet mellem dig og din hund. Målet er at få en hund, der trives og er til glæde for familien i hverdagen. Alt er brudt ned i små skridt, og indlæring sker gennem positiv forstærkning og LEG. I opbygger gensidig tillid og du lærer at være en god rollemodel og kommunikere med din bedste ven på et helt nyt niveau. Træningen er i hold, men med individuel vejledning. Det forventes at du kommer hver gang, og at du arbejder videre hjemme med de ting, vi har gennemgået på pladsen. Mød op med en sulten hund og mange, forskellige små godbidder. Kropssele eller almindeligt halsbånd og en fast, lang line. Luft hunden af inden træningen starter og undgå at hilse på de andre hunde, i line.
03.10.2020
Slutdato