Bestyrelsesformand
Bo Kollemorten
Præsentation
 

Jeg har haft egen hund siden 1992, og begyndte at træne i DcH Vamdrup i 2005. Jeg har været med i bestyrelsen i DcH Vamdrup siden 2010, både som Kasserer, fungerende formand og ”menig” bestyrelsesmedlem, og nu er jeg så igen blevet valgt som formand. Ved siden af bestyrelsesarbejdet, har jeg fungeret som træner siden 2013, og jeg blev færdig uddannet som træner i 2015, og har siden trænet klubbens Konkurrence hold, spor og Rally lydighed.

Jeg har pt. 2 gule labrador retrievere, som jeg bruger til Lydighed, Rally lydighed og spor arbejde.

Min gamle tæve er også godkendt som eftersøgningshund, i DcH´s Eftersøgningstjeneste.

Min store passion er spor og det ”Skæve”/Sjove samarbejde med hundene.

Se hele beskrivelsen
Kasserer
Stella Beierholm
Præsentation
 Jeg er ikke den med de store hunde, men små hunde med et stort ego. Jeg har været med i DcH Vamdrup siden 2014 og kasserer siden 2015. Mine hunde er chihuahua, som jeg har med til træning på bl.a. Familiehundeholdet, Rally Begyndere og en smule Spor.
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Marianne Brødsgaard
Præsentation
 Jeg blev medlem af DCH Vamdrup i 2014 og fik for alvor øjne op for, hvad positiv indlæring betød - en trænings metode der passer perfekt ind i min verden. “Tænk, at man med den metode kan få et samarbejde, hvor både hund og fører har det godt”.
I dag træner jeg min hund, Jessie (bl. af labrador og australsk shepherd) på B niveau.
Min viden omkring konkurrence og øvelserne har jeg fra min egen træning og en del kurser, samt det i mine øjne vigtigste, jeg elsker samværet med min hund og glæden i mine hundeførers øjne når tingene lykkes.
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer