Træner
Benedikte Jørgensen

Jeg er født i 70, og har ikke taget mange skridt i mit liv, uden en eller flere hunde ved min side. Jeg har haft labrador, weimaraner, collie, Sct. Bernhard og hønsehund, men på et tidspunkt stjal den irske ulvehund mit hjerte - og sådan et par har jeg nu levet sammen med i mange år.

Jeg er fascineret af de stærke bånd, der kan knyttes mellem menneske og hund. Vi er to forskellige arter, men vi har et fælles sprog. Hjertets sprog. Nogen gange møder jeg mennesker eller hunde, der har glemt hvordan man taler det. Og så er det med stor energi og glæde, at jeg hjælper jer til at finde det ordløse sprog igen.
Jeg er god til at se tingene fra hundens perspektiv, og hjælpe jer med at finde fælles fodslag.

Hilsen Benedikte
Marianne Brødsgaard
 Jeg blev medlem af DCH Vamdrup i 2014 og fik for alvor øjne op for, hvad positiv indlæring betød - en trænings metode der passer perfekt ind i min verden. “Tænk, at man med den metode kan få et samarbejde, hvor både hund og fører har det godt”.
I dag træner jeg min hund, Jessie (bl. af labrador og australsk shepherd) på B niveau.
Min viden omkring konkurrence og øvelserne har jeg fra min egen træning og en del kurser, samt det i mine øjne vigtigste, jeg elsker samværet med min hund og glæden i mine hundeførers øjne når tingene lykkes.
Instruktør
Bo Kollemorten

Jeg har haft egen hund siden 1992, og begyndte at træne i DcH Vamdrup i 2005. Jeg har været med i bestyrelsen i DcH Vamdrup siden 2010, både som Kasserer, fungerende formand og nu som ”menig” bestyrelsesmedlem. Ved siden af bestyrelsesarbejdet, har jeg fungeret som træner siden 2013, og jeg blev færdig uddannet som træner i 2015, og har siden trænet klubbens Konkurrencehold og Rally lydighed.

Jeg har pt. 2 gule labrador retrievere, som jeg bruger til Lydighed, Rally lydighed og spor arbejde. Min gamle tæve er også godkendt som eftersøgningshund, i DcH´s Eftersøgningstjeneste.

Min store passion er spor og det ”Skæve”/Sjove samarbejde med hundene.

Jane Husted Nielsen

Jeg er opvokset med hund og har i 2014 fået en dejlig FT Springer Spaniel. Jeg er uddannet hundeinstruktør i DCH med speciale i Familiehund. Jeg har været i bestyrelsen i DCH Vamdrup siden 2017. Stimulering af hunden og det gode samarbejde med hunden er nøgleord for mig.

Jeg træner selv i Rally og så interesserer søgearbejdet mig meget. Jeg går spor, og så er min hund også godkendt eftersøger ved DCH.

Hilsen Jane

Tina Strunge-Jensen

Jeg er årgang 81 og har haft hund hele livet. Som barn havde vi langhåret schæfer og mens jeg voksede op var det min overbevisning jeg skulle fortsætte med schæfer når jeg selv skulle have hund.

Dog blev jeg tidligt betaget af den irske ulvehund og har i dag en god håndfuld. Jeg har taget opdrætter uddannelse og har ind i mellem et kuld når jeg står med en spændende kombination.

Jeg er meget optaget af hundens adfærd og samarbejdet mellem hund og ejer. De gode relationer opbygges tidligt og det er vigtig for mig at alle hunde får den bedste start på livet med deres familie. Jeg nyder at se hund og især ejer vokse ind i oplevelsen af at have, ikke bare en hund, men en makker og ven.

Hilsen Tina