Træner
Marianne Brødsgaard
Beskrivelse
 Jeg blev medlem af DCH Vamdrup i 2014 og fik for alvor øjne op for, hvad positiv indlæring betød - en trænings metode der passer perfekt ind i min verden. “Tænk, at man med den metode kan få et samarbejde, hvor både hund og fører har det godt”.
I dag træner jeg min hund, Jessie (bl. af labrador og australsk shepherd) på B niveau.
Min viden omkring konkurrence og øvelserne har jeg fra min egen træning og en del kurser, samt det i mine øjne vigtigste, jeg elsker samværet med min hund og glæden i mine hundeførers øjne når tingene lykkes.
Se hele beskrivelsen
Instruktør
Bo Kollemorten
Beskrivelse
 

Jeg har haft egen hund siden 1992, og begyndte at træne i DcH Vamdrup i 2005. Jeg har været med i bestyrelsen i DcH Vamdrup siden 2010, både som Kasserer, fungerende formand og ”menig” bestyrelsesmedlem, og nu er jeg så igen blevet valgt som formand. Ved siden af bestyrelsesarbejdet, har jeg fungeret som træner siden 2013, og jeg blev færdig uddannet som træner i 2015, og har siden trænet klubbens Konkurrence hold, spor og Rally lydighed.

Jeg har pt. 2 gule labrador retrievere, som jeg bruger til Lydighed, Rally lydighed og spor arbejde.

Min gamle tæve er også godkendt som eftersøgningshund, i DcH´s Eftersøgningstjeneste.

Min store passion er spor og det ”Skæve”/Sjove samarbejde med hundene.

Se hele beskrivelsen
Jane Husted Nielsen
Beskrivelse

Jeg er opvokset med hund og har i 2014 fået en dejlig FT Springer Spaniel.

Jeg blev medlem af DCH i 2014 og har her været på hvalpehold, begynder lydighed, familie hold samt rally.

Jeg fik en stor interesse for den positive indlæring samt samarbejdet mellem hund og fører, så det kom naturligt, at jeg i 2019 tog instruktør uddannelsen med overbygning som familie hunde instruktør.

Jeg arbejder med den positive indlæring og den almindelige gode træning, hvor hunden får en god selvtillid samtidig med, at den kan den grundlæggende træning. Dette bliver krydret med tips og tricks.

Jeg går selv til rally og så er min hund godkendt eftersøger ved DCH

Hilsen Jane
 

Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer