Bestyrelsesformand
Tina Strunge-Jensen

Bestyrelses arbejde er ikke fremmed for mig. Jeg har siden 2006 været involveret i bestyrelse, først for Irsk ulvehundeklub og senere Myndeklubben, begge under DKK. Dette lagde jeg dog på hylden i 2016 og koncentrede mig om min post som formand for DCH Vamdrup.

Vi er en ret lille klub, men engagementet og fællesskabet i klubben er det der driver os, vores medlemmer er faste saltstøtter og det er en sand fornøjelse at være en del af.

 Hilsen Tina 
Læs mere
Kasserer
Stella Beierholm
 Jeg er ikke den med de store hunde, men små hunde med et stort ego. Jeg har været med i DcH Vamdrup siden 2014 og kasserer siden 2015. Mine hunde er chihuahua, som jeg har med til træning på bl.a. Familiehundeholdet, Rally Begyndere og en smule Spor.
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Bo Kollemorten
 

Jeg har haft egen hund siden 1992, og begyndte at træne i DcH Vamdrup i 2005. Jeg har været med i bestyrelsen i DcH Vamdrup siden 2010, både som Kasserer, fungerende formand og nu som ”menig” bestyrelsesmedlem. Ved siden af bestyrelsesarbejdet, har jeg fungeret som træner siden 2013, og jeg blev færdig uddannet som træner i 2015, og har siden trænet klubbens Konkurrencehold og Rally lydighed.

Jeg har pt. 2 gule labrador retrievere, som jeg bruger til Lydighed, Rally lydighed og spor arbejde. Min gamle tæve er også godkendt som eftersøgningshund, i DcH´s Eftersøgningstjeneste.

Min store passion er spor og det ”Skæve”/Sjove samarbejde med hundene.

Læs mere
Marianne Brødsgaard
 Jeg blev medlem af DCH Vamdrup i 2014 og fik for alvor øjne op for, hvad positiv indlæring betød - en trænings metode der passer perfekt ind i min verden. “Tænk, at man med den metode kan få et samarbejde, hvor både hund og fører har det godt”.
I dag træner jeg min hund, Jessie (bl. af labrador og australsk shepherd) på B niveau.
Min viden omkring konkurrence og øvelserne har jeg fra min egen træning og en del kurser, samt det i mine øjne vigtigste, jeg elsker samværet med min hund og glæden i mine hundeførers øjne når tingene lykkes.
Læs mere
Jane Husted Nielsen
Jeg er opvokset med hund og har i 2014 fået en dejlig FT Springer Spaniel. Jeg er uddannet hundeinstruktør i DCH med speciale i Familiehund. Jeg har været i bestyrelsen i DCH Vamdrup siden 2017. Stimulering af hunden og det gode samarbejde med hunden er nøgleord for mig.
Jeg træner selv i Rally og så interesserer søgearbejdet mig meget. Jeg går spor, og så er min hund også godkendt eftersøger ved DCH.

Hilsen Jane

Læs mere

Nyheder

Sponsorer