Bestyrelsesformand
Bo Kollemorten
 

Jeg har haft egen hund siden 1992, og begyndte at træne i DcH Vamdrup i 2005. Jeg har været med i bestyrelsen i DcH Vamdrup siden 2010, både som Kasserer, fungerende formand og nu som ”menig” bestyrelsesmedlem. Ved siden af bestyrelsesarbejdet, har jeg fungeret som træner siden 2013, og jeg blev færdig uddannet som træner i 2015, og har siden trænet klubbens Konkurrencehold og Rally lydighed.

Jeg har pt. 2 gule labrador retrievere, som jeg bruger til Lydighed, Rally lydighed og spor arbejde. Min gamle tæve er også godkendt som eftersøgningshund, i DcH´s Eftersøgningstjeneste.

Min store passion er spor og det ”Skæve”/Sjove samarbejde med hundene.

26801055 
formand@dch-vamdrup.dk
Læs mere
Kasserer
Stella Beierholm
 Jeg er ikke den med de store hunde, men små hunde med et stort ego. Jeg har været med i DcH Vamdrup siden 2014 og kasserer siden 2015. Mine hunde er chihuahua, som jeg har med til træning på bl.a. Familiehundeholdet, Rally Begyndere og en smule Spor.
kasserer@dch-vamdrup.dk
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Birthe Vaaben Jensen

I mit barndomshjem havde vi hunde. I 2005 fik jeg min egen sorte Labrador, Samson. Ham gik jeg på hvalpehold med i DCH, Vamdrup. I 2015 fik jeg endnu en sort Labrador, Kenzo. Ham skulle jeg også på hvalpehold med i DCH, Vamdrup og ikke mere. Det er så 6 år siden, jeg blev meldt ind. Det er siden blevet til Familiehold, Rallyhold, og nu Konkurrencehold. Alle hold hos DCH, Vamdrup har stor værdi for både hund og fører. Det der specielt tiltaler mig, er den positive tilgang til træningen, hvor både hund og fører er i fokus. Det er dejligt at se så mange forskellige hunde på et sted, der bliver ikke skelet til, om det er en blandings- eller en racehund. Ydermere er det socialt for både to- og firbenede.

Jeg er indtrådt i bestyrelsen i maj 2021, hvor jeg vil gøre mit for at yde en indsats. Jeg deltager også gerne i praktiske opgaver.

Hunde giver så meget glæde og mange gode oplevelser dagligt.

Vaabenjensen@hotmail.com
Læs mere
Marianne Brødsgaard
 Jeg blev medlem af DCH Vamdrup i 2014 og fik for alvor øjne op for, hvad positiv indlæring betød - en trænings metode der passer perfekt ind i min verden. “Tænk, at man med den metode kan få et samarbejde, hvor både hund og fører har det godt”.
I dag træner jeg min hund, Jessie (bl. af labrador og australsk shepherd) på B niveau.
Min viden omkring konkurrence og øvelserne har jeg fra min egen træning og en del kurser, samt det i mine øjne vigtigste, jeg elsker samværet med min hund og glæden i mine hundeførers øjne når tingene lykkes.
Referent@dch-vamdrup.dk
Læs mere

Nyheder

Sponsorer