(UH1) Begynderhold + 8 mdr
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Holdet er for dig, som går videre fra hvalpeholdet eller som er ny i klubben med en unghund eller en utrænet hund. Her er også plads til den udfordrende hund Vi arbejder med øvelser, som styrker båndet mellem dig og din hund. Målet er at få en hund der trives og er til glæde for familien i hverdagen derhjemme. Vi lærer at gå pænt i line, have et sikkert indkald, få ro på hunden - og meget mere! Alt er brudt ned i små skridt, og al indlæring sker gennem positiv forstærkning og LEG. I opbygger en gensidig tillid og du lærer at være en god rollemodel og kommunikere med din bedste ven på et helt nyt niveau. Træningen er i hold, men der er meget individuel vejledning. Det forventes at du møder op hver gang, og at du arbejder videre hjemme med de ting, vi har gennemgået på pladsen. Mød op med en sulten hund og mange, forskellige små godbidder. Kropsdele eller almindeligt halsbånd og en fast, lang line. Luft hunden af inden træningen starter og undgå at hilse på de andre hunde, i line.
Lørdag 11:00-12:00 Det gamle Stadion, Græsplæne
Pris  /  Engangsbetaling